Nieuw seizoen, nieuwe collectie!

De populairste modellen van zomer 2018 zijn instappers, sneakers en slingbacks. Zwart, wit en een uitgebreid palet aan grijstinten blijven, net als metallic kleuren en glansmaterialen. We zien ze in een zachtere variant zoals lurex, lamé en krakelee. Nieuwe kleuren als naturel, babyblauw, poeder, zachtroze en mauve geven een echt voorjaarsgevoel. We hebben zin in de zomer!

Pasteltinten
Pasteltinten zijn niet te missen in een volledige zomer garderobe. Voor het ultieme comfort gecombineerd met de 2018 look van dit moment, ga je voor de Mephisto lady! Ook de collectie van Blackstone bestaat uit fijne pastel tinten.

Metallic
It’s time to shine! Een metallic schoentje, of het nu een sneaker is of een mooie pump, is een musthave voor iedere garderobe. Ondanks dat metallic opvallend is, past deze trend toch overal bij. Metallic kleuren zijn net als wit erg makkelijk te combineren. Combineer goud bijvoorbeeld met pasteltinten voor een chique voorjaarslook. Zilver is erg mooi bij donkerblauw en grijs; dus trek je (ripped) jeans uit de kast en draag deze met je metallic sneakers voor een sportieve, frisse look.

Ritsjes
Dit seizoen zien we de ritsjes niet alleen op laarsjes, maar ook op de sneakers. Deze trend met oog voor detail, maakt je look net wat stoerder en verfijnder. Ga voor een elegante sneaker van Gabor of een stoere versie van Aqa. En het is ook nog een erg makkelijk met aan en uit trekken!

Pump
Die fijne pump met een comfortabele hak hoort deze zomer ook thuis in je schoenenkast. De stevige hakken van Floris van Bommel lopen geweldig en hebben een verfijnde en elegante uitstraling.

Sandalen en slippers
Dat sandalen ook erg modieus kunnen zijn bewijst Aqa. Ga voor een moderne versie in een luxe leer variant of met metallic details. Slippers en sandalen zijn er deze zomer met kruisbanden, brede banden, een band over de wreef en hoogwaardige kurk-achtige zolen. Ze zijn comfortabel en minimalistisch! Door luxe toevoegingen zijn sportievere schoenen een mooie mix van sport en fashion geworden.

De nette sneaker
Een sneaker kun je altijd en overal dragen. Nette sneakers, van rijke materialen zoals leer en suede, zijn dit seizoen helemaal hot. Het is tijd om afscheid te nemen van je afgetrapte sneakers en te gaan voor een mooie sneaker uit onze nieuwe collectie. In ons assortiment zien we momenteel verschillende tennis sneakers, ook wel de basic onder de sneaker. Kies uit verschillende pasteltinten van Blackstone of ga voor een meer opvallendere sneaker met een fantasierijk detail van Floris van Bommel.

Loafers
De loafer is een echte klassieker en daarmee niet weg te denken uit onze collectie. Platte loafers zijn zeker de investering waard; ze zitten comfortabel en staan super elegant. De originele penny loafer van Weejuns, Greve of de loafer van Gabor past bij een zakelijke look, maar doet het in de zomer ook goed bij jeans, een jurkje of een nette pantalon!