Bel ons: 070 406 48 81
LET OP! Het whatsapp nummer is niet meer in gebruik. Wij zijn bereikbaar via ons 070 nummer en e-mail.
podotherapie@yvesdenhaag.nl
Laan Copes van Cattenburch 105, 2585EX Den Haag

FITS slippers en huisschoenen

FITS

FITS is d├ę perfecte oplossing om altijd en overal uw zooltherapie voort te kunnen zetten. FITS zijn op maat gemaakte slippers en huisschoenen in verschillende modellen voor zowel binnen- als buitenshuis.

Aanmeten en ontwerpen

Samen met onze podotherapeut stelt u zelf het ontwerp samen. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, materialen en zooltypen. De podotherapeut zorgt voor de rest! Door middel van 3D technieken worden uw voeten gemeten, zodat de slipper of huisschoen precies past. In de podotherapiepraktijk in Den Haag worden de slippers en huisschoenen op dezelfde manier aangemeten als de zooltherapie├źn.

Modellen

Het allernieuwste product van FITS zijn de comfort huisschoenen met uw eigen therapeutische voetbed erin verwerkt, ideaal voor in-huis! FITS biedt op dit moment een collectie huisschoenen in twee verschillende modellen en in diverse kleuren. Voor de zomer zijn er verschillende modellen slippers en sandalen met stijlvolle details. Als u vragen heeft kom gerust eens langs in onze winkel voor informatie. Hier hebben we inkijkboeken liggen waarin u de leersoorten kunt voelen en informatieve folders om mee naar huis te nemen.

Alvast een afspraak plannen?

Bel: 070 406 48 81

 

Bekijk de modellen slippers en huisschoenen hier