Bel ons: 070 406 48 81
LET OP! Het whatsapp nummer is niet meer in gebruik. Wij zijn bereikbaar via ons 070 nummer en e-mail.
podotherapie@yvesdenhaag.nl
Laan Copes van Cattenburch 105, 2585EX Den Haag

Podotherapeutische zolen

Wat zijn podotherapeutische zolen?

Podotherapeutische zolen worden gebruikt bij voet-, knie- heup- en rugklachen die onstaan uit een verkeerde stand of het verkeerd functioneren van de voeten. Podotherapeutische zolen zijn flexibelen inlegzolen die worden gemaakt om de stand van uw voeten te behouden, te corrigeren of een bepaald deel van de voeten te ontlasten. Podotherapeutische zolen ofwel inlays, steunzolen of correctiezolen worden tegenwoordig met 3D-technieken aangemeten. Op deze manier zijn de zootjes zeer dun, licht van gewicht en reproduceerbaar.

Praktijk podotherapie Den Haag 

In onze praktijk voor podotherapie in Den Haag maken wij gebruik van de nieuwste technieken. Heeft u vragen over een specifieke klacht of zijn uw bestaande inlegzooltjes aan vervanging toe? Kom dan gerust even langs in onze podotherapiepraktijk aan de Kneuterdijk. Wij zorgen er dan voor dat er een perfect paar nieuwe steunzooltjes gemaakt gaat worden.

Gemiddeld duurt het ongeveer één tot twee weken voor een paar podotherapeutische zooltjes klaar zijn. De inlegzooltjes kunt u dan komen ophalen in onze praktijk in Den Haag.

Heeft u advies nodig over de juiste schoenen voor uw steunzolen? Loop dan gerust even binnen. Wij helpen u graag!