Bel ons: 070 406 48 81
LET OP! Het whatsapp nummer is niet meer in gebruik. Wij zijn bereikbaar via ons 070 nummer en e-mail.
podotherapie@yvesdenhaag.nl
Laan Copes van Cattenburch 105, 2585EX Den Haag

About us

24 november 2016

Yves schoenen en podotherapie is een concept van twee zussen, Mara en Romy van Heeswijck, met een passie voor schoenen en mode. Bij Yves wordt je uitgebreid geadviseerd met de medisch voetadvies en jarenlange schoenkennis.

 

Romy is in 2013 afgestudeerd aan de opleiding podotherapie en is daarna direct gaan werken als Podotherapeut in Veldhoven en Spijkenisse. Momenteel is Romy in opleiding voor de specialisatie tot Diabetes Podotherapeut. Mara heeft de opleiding Small Business en Retail Management afgerond en is afgestudeerd met haar ondernemingsplan over Yves. Samen zijn de zussen begin 2016 gestart met Yves Schoenen en podotherapie in het centrum van Den Haag. Een praktijk en winkel waar podotherapeutische kennis en advies voorop staat.

Yves schoenen en podotherapie is is sinds augustus 2017 gaan samenwerken met Van Asperen schoenen. Dit betekent dat ze zijn gebundeld met een winkel met meer dan 125 jaar schoenkennis! De focus van Mara en Romy ligt op de praktijk voor podotherapie, waarbij Van Asperen de schoenen verzorgd.

De gehele schoenenlijn is gericht op het gebruik van zooltjes. In de winkel, gelegen tegenover de hofvijvers, vindt u een ruime collectie stijlvolle dames, heren en kinderschoenen van vooraanstaande merken zoals: Floris van Bommel, Durea, D.A.T.E, Piedro, GiGa,Hartjes, Xsensible en veel meer!