Bel ons: 070 406 48 81
LET OP! Het whatsapp nummer is niet meer in gebruik. Wij zijn bereikbaar via ons 070 nummer en e-mail.
podotherapie@yvesdenhaag.nl
Laan Copes van Cattenburch 105, 2585EX Den Haag

Zolen online bestellen

Heeft u al eerder een paar zolen bij ons aan laten meten in de praktijk, dan kunnen wij gemakkelijk nieuwe zolen voor u maken op basis van de oude. Vul hiervoor ons contactformulier in en zet in het opmerkingen vak: nabestelling zolen. Wij zullen zo spoedig mogelijke nieuwe zolen voor u maken. Gemiddeld duurt het één tot anderhalve week voor u nieuwe zooltjes klaar zijn. U krijgt bericht wanneer u de nieuwe zooltjes op kan komen halen in de winkel. Wilt u de zolen liever thuisgestuurd krijgen geef dit dan eveneens aan in het opmerkingen vak.

Loopt u gedurende een langere tijd (minimaal drie maanden) naar volle tevredenheid op de voor u op maat gemaakte zolen en wilt u graag een extra paar zolen, bespaar dan de consult kosten en de kosten van het vervolgtraject en maak van deze gelegenheid gebruik om uw extra paar zolen gemakkelijk online te bestellen voor een prijs van € 148,00* Dit bedrag is inclusief 21% BTW.

Wij raden u aan om eens per jaar een controle afspraak te plannen met onze podotherapeut (i.v.m. eventuele veranderingen in uw voeten of houding).

* Bij het opsturen van de zolen brengen wij 8,70€ verzendkosten in rekening. De factuur wordt aangemaakt op de dag van verzenden. (Factuur kunt u indienen bij de zorgverzekering).